Pályázat

palyazat logo

A GINOP-8.3.5-18/B_3 Mikro-, kis- és középvállakozások Technológiai korszerűsítés Hitelprogramjában  a Péplast Kft működési költségeinek fedezéséhez visszatérítendő hitelt nyert, amelynek

összege: 99 Millió forint.

Szerződékötés dátuma: 2023.02.24.

GINOP-2.1.7-15-2016-02119 projekt

a kedvezményezett neve: “PÉPLAST” KFT.
a projekt címe: Moduláris tagoltságú függőkert prototípus fejlesztése a “PÉPLAST” Kft.-nél
a szerződött támogatás összege: 60 617 332,- Ft
a támogatás mértéke: 58,34%

a projekt tartalmának bemutatása:
A „PÉPLAST” Kft megalakulása óta (1998) kemény és lágy PVC extrudálásával foglalkozik.Profiljaink szerkezeti kialakításai kiváló merevséget, felső kategóriás UV stabilitást és vastag keresztmetszeteket tartalmaznak, ezért műszaki élettartamuk kimagaslóan magas.Termékeinket az építőipar, az árnyékolástechnika, a belsőépítészet használja.Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a műanyag alapanyagok és a felhasználásukhoz szükséges technológiák terén,ezért az innovációs programunk keretében megterveztünk egy a növényneveléshez használható szerkezetet. A szisztéma lehetőséget ad a balkonnal vagy csekély hellyel rendelkező felhasználóknak a hobbi kertészkedéshez.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló fejlesztés egy moduláris tagoltságú, akár okos telefonnal is vezérelhető függőkert prototípusának kialakítása, mely haszonnövények nevelésére alkalmas. Moduláris jellege abból adódik, hogy különálló elemekből épül fel a függőkert, melyek bármikor cserélhetők, variálhatók, és ennek köszönhetően egyszerre több fajtájú és más-más nevelési igényű növény termesztése történhet meg bennük. Optimális helykihasználása miatt a városban lakók számára is elérhető válik a kertészkedés és otthonukban változatos növénykultúrák nevelését teremtődik meg, ami magas növényszámmal párosul.A csekély és fizikailag könnyű földmunka igénye miatt az időseknek, gyermekeknek is örömteli időtöltést biztosít.Tömeges elterjedésével csökkenthetjük az ENSZ-jelentésben leírt földi környezet, élelmezési és klímaváltozási állapot káros hatásait.

A projekt 60,6 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósul meg.

A projekt befejezési dátuma: 2018.05.31.
projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-02119

Gyors, megbízható, becsületes, szimpatikus, és tökéletesen becsomagolt szép árut kaptam. Nagyon
köszönöm! Mindenkinek AJÁNLOM!!!

— csakin

Nagyon elégedett vagyok, az árú kitűnő, jó minőség, gyorsan ment minden, segítőkész eladó!! Ajánlom mindenkinek.

— edward51

Nagyon szuper az áru, és az eladók is profi szinten kötik az üzletet, gyors pontos, és udvariasak. Ajánlom mindenkinek.

— keczeli1

Nagyon gyorsan és precízen ment a vásárlás menete gyors volt és szakszerű a csomagolás csakis ajánlani tudom minden vaterásnak!

— GABYCA111